Sistemes

SISTEMES

Farmatic Windows

Farmatic Windows

La solució més completa per a la gestió de l’oficina de farmàcia. Farmatic Windows ajuda al farmacèutic a gestionar les vendes donant un servei professional als seus clients.

Lector de preus

Lector de preus

El lector de preus és un escàner que mitjançant la lectura del codi de barres de l’article, permet visualitzar la descripció i el preu dels articles de la farmàcia al moment.

Ciberseguretat

Ciberseguretat

Protegim la SALUT de la teva farmàcia. El nostre objectiu és protegir i garantizar la seguretat i la continuïtat del seu negoci, analitzar els seus actius físics i lògics davant d’atacs de ciberlinqüents o   errades humanes.

Cashfarma

Cashfarma

Cash farma és un calaix intel·ligent totalment integrat amb Farmatic, compost per dos mòduls recicladors per al canvi i dos cassetes de seguretat per la posterior retirada d’efectiu.

Seguretat de dades

Seguretat de dades

El servei de backup online de CS&M Farmatic és un sistema de còpies de seguretat, que de forma automàtica s’emmagatzemen al núvol virtual, prevenint virus i altres atacs.

Dualblist

Dualblist

Dualblist es tracta d’una màquina de dosatge de medicaments amb la finalitat d’ajudar el pacient a seguir el seu tractament, organitzant-li la seva medicació per dies i preses per a un temps determinat.

Clickfarma Task

Clickfarma Task

Aplicació per realitzar inventaris, ajustar estocs entre magatzems, modificació de mínims i màxims, dates de caducitat i fer llistat d’etiquetes des del lineal.

Videovigilància

Videovigilància

Són sistemes de gravació de càmeres en alta qualitat i en circuit tancat que connectats a un gravador, permeten la filmació i control de successos a la farmàcia.

Clickfarma Sensor

Clickfarma Sensor

Clickfarma Sensor és un servei que consta d’uns sensors que controlen la temperatura, humitat i lluminositat de la teva farmàcia. Funcionen parametritza’n els valors numèrics als sensors on a través d’alarmes amb notificacions al mail, ens indicarà si en algun moment baixa o puja fora dels paràmetres indicats.